XSPlatforms giver sikkerhed i højden

XSPlatforms en hurtigtvoksende, international Hollandsk virksomhed med 14 filialer i Europa, Asien-Stillehavsområdet, Mellemøsten, Nordamerika og Sydamerika. Fra hovedkontoret i Gorichem tæt ved Rotterdam sikrer virksomheden, at hele organisationen er gearet til at yde sit yderste med den højeste ekspertise – det er en del af virksomhedens DNA.

Der findes mange typer faldsikring. XSPlatforms tilbyder et komplet udvalg af innovative produkter. Du kan også få specialfremstillede løsninger, der forener pris og brugervenlighed til enhver bygning. Altid med garanti for, at faldsikringen vil virke korrekt.

Sikker og pålidelig

Der findes en løsning til alle bygninger og alle lejligheder. Fra det højest mulige beskyttelsesniveau med maksimal bevægelsesfrihed til et simpelt system, der opfylder alle behov, men som kræver mere kendskab af brugerne.

Pålideligt og certificeret

Udviklingsafdelingen hos XSPlatforms er de første i branchen, der er certificeret af det tyske TÜV kvalitetsinstitut og godkendt til at udføre CE-prøver.

Hvert trin i produktets levetid, fra design til vedligeholdelse, gennemføres i overensstemmelse med certificerede procedurer. Hvert produkt får et unikt serienummer til kvalitetssikring og sporbarhed.

Praktisk og brugervenligt

Jo mere brugervenligt faldsikringsudstyret er, jo bedre kan brugeren fokusere på det arbejde, der skal udføres uden at blive forstyrret. Omvendt øger et dårligt udformet system fristelsen til ikke at bruge sikkerhedsudstyret. Et godt, praktisk design er derfor vigtigt for både produktiviteten og sikkerheden.

Anvendeligt til alle tage

Faldsikringssystemerne fra XSPlatforms kan monteres på de fleste underlag (ståltrapez, beton, træ m.m.) og ved brug af alle slags tætningsmaterialer (PVC folie eller tagpap). Desuden kan du få systemer til montering på vægge og lofter.

Holdbart

Et godt faldsikringssystem er holdbart. I alle henseender. Dette indebærer lave vedligeholdelseskrav og holdbare materialer.

Flot design

Det primære formål med faldsikring er sikkerhed og praktisk anvendelighed. Permanent faldprævention, især rækværk, har dog også en indvirkning på bygningens ydre fremtræden. Løsningerne fra XSPlatforms er designet til ikke at forringe bygningens arkitektoniske værdi – i nogle tilfælde endda fremhæve den.

Styr på de små detaljer

Djævlen ligger, som bekendt, i detaljen. Takket være velgennemtænkt design, er faldsikringsprodukterne pakket effektivt og kræver meget lidt plads under transport og opbevaring. Efter monteringen har produkterne lave vedligeholdelseskrav, de er lette at efterse og, om nødvendigt, nemme at udskifte.

Se også brochure her

LinkedPro

XSLinked

Vægsystem

Overhead-system

Permanent rækværk

Mobil ankerpost

Tags: XSPlatforms Sikkerhed Faldsikring Faldsikringsudstyr Faldsikringsprodukter faldprævention sikkerhedsudstyr specialfremstillede brugervenlighed brugervenligt beskyttelse bevægelsesfrihed tætningsmaterialer underlag holdbart Vedligeholdelseskrav Bygning Arkitektonisk Efterse Udskifte

tilbage