Tysk kvalitet møder dansk kompetence og service

W. Quandt er en tysk familieejet virksomhed, der er grundlagt i 1868 og i dag er ledet af 5. og 6. generation. Virksomheden med direktør Christian Pochert i spidsen har 70 ansatte. Hovedkontoret er i Berlin, mens produktion, laboratorier og varehuse findes i Schöningen, Magdeburg og Emden.

Jumboplan – tagpap til ethvert formål

Mijamas udvalg af Quandts sortiment omfatter tagpap til taghaver og flade tage efter danske standarder – og er kendt under det velrenommerede navn, Jumboplan.

Quandt tilbyder desuden premium-garanti. Dvs. udvidet garanti for produktet, udførelsen og eventuelle følgeskader.

Kompromisløs kvalitet

  • Stort produktudbud
  • Fremstillet af kvalitetsmaterialer
  • Moderne produktionsprocesser
  • Kontrolsystemer gennem flere niveauer
  • Lever op til højeste kravspecifikationer
  • Produkterne er anvendt og testet gennem mange år.

Løbende forskning og udvikling

W. Quandt lægger vægt på hurtig, korrekt levering, stor troværdighed og hurtig support – sammen med fair priser.

Virksomheden gennemfører løbende forskning og udvikling af nye produkter, teknologier og materialer.

Quandt opfatter sig som en af de førende producenter af tagmembraner:

”Kvalitet tager tid! Vores tagpap fremstilles ikke i automatiske højhastighedssystemer, men af mennesker på baggrund af dokumenterede processer, nyeste teknologier og løbende produktionskontrol. Processen er som bagning af brød. Det tager tid og kræver omhyggelighed at skabe et godt produkt. På den måde opnår vi vores unikke Quandt-kvalitet.”

Bæredygtige produkter

Bæredygtighed betyder meget for W. Quandt, der opfatter sig pioner inden for bl.a. genanvendelse af tagpap. Genanvendelse ses som en investering og mindsker bortskaffelsesomkostninger. Nye asfalt-tanke og NOx-teknologi mindsker emissioner. Og nye monteringsmetoder bidrager til at spare på ressourcerne.

W. Quants produkter er således bæredygtige, økonomiske og ressourcebesparende.

 

Ønsker du en luftrensende tagpap?

NOxOFF er en teknologisk løsning der bedst kan illustreres som værende et gigantisk luftfilter, der omdanner store overflader til at blive aktive medspillere til luftrensning.

Tags: Quandt W. Quandt Jumboplan Tysk Tysk kvalitet Quandt-kvalitet Christian Pochert Tagpap Tagmembraner nyeste teknologier produktionskontrol testet taghaver tag-haver flade tage danske standarder dansk standard Bæredygtighed Bæredygtig Genanvendelse Bortskaffelsesomkostning asfalt-tanke NOx-teknologi Økonomisk Ressourcebesparende Monteringsmetoder kravspecifikationer

tilbage