20 års garanti på kvalitets-tagpap til gode priser

TechnoNICOL er én af verdens førende producenter af tagpap. Efter opkøb af fabrikker i Europa er det russisk ejede TechnoNICOL også en stor spiler i landene omkring os. Produkterne er af meget høj kvalitet, og de konkurrencedygtige priser afspejler lavere råvarepriser.

TechnoNICOL har desuden udvidet deres produktgaranti fra 15 år til 20 år.

Følger danske standarder

TechnoNICOL følger standarder og forskrifter fra de enkelte lande. De udvikler derfor også produkter og løsninger, der opfylder dansk lovgivning.

Tagpappen er gennemtestet og veldokumenteret. Alle tests er udført på uafhængige institutter i henhold til EN 13707, EN 13969 samt EN 13970. Produkterne er CE-mærket og er brandgodkendt i henhold til Broof (T2) som systemløsning samt iht. CEN TS 16459, Alternativ 1.

Desuden får Mijama udført brandtest hos DBI for hver eneste nye produktionsdato.

Globale eksperter

Virksomheden tilbyder up-to-date materialer og teknologier, der både bygger på global ekspertise og på deres seks forsknings- og udviklingscentre. Forskerne fokuserer på byggematerialernes egenskaber, forebyggelse af aldring, øgede anvendelsesmuligheder, herunder fx forhindring af mosvækst og øget energieffektivitet.

Computerstyret overvågning

Den højteknologiske produktionsproces overvåges af et computerstyringssystem, der sikrer den korrekte teknologiske proces og kvaliteten af produktionen.

Alle produkter opfylder miljøstandarder og er sikre for mennesker og miljø.

Specielt velegnet til renovering

Materialer produceret af TechnoNICOL anvendes i vid udstrækning både til nybyggeri og til renovering af bl.a. erhvervs- og boligejendomme.

Tagpap til renovering kræver ekstra brandgodkendelse (CEN TS 16459). Med produkter fra TechnoNICOL kan vi tilbyde en overpap, der må benyttes som 1 lag ovenpå eksisterende tagdækning i henhold til CEN TS 16459, Alternativ 1.

 

Tags: TechnoNICOL Tagpap kvalitetstagpap EN 13707 EN 13969 EN 13970 CE-mærket Brandgodkendt brandtest Broof (T2) CEN TS 16459 DBI Nybygning Renovering

tilbage