EN TILPASSET LØSNING TIL ENHVER SITUATION

Faldsikring er ikke kun vigtigt at benytte ved aktiviteter på tage, men det er også vigtigt at benytte til alle typer af arbejde, der udføres i højden, langs vægge og facader. Til disse typer af arbejdssituationer er de vandrette faldsikringssystemer ideelle. Vi tilbyder et komplet udvalg af faldsikringsløsninger.


 

FALDSIKRINGSSYSTEMER

Der findes to typer af faldsikringssystemer: XSLinked og LinkedPro. XSLinked er et vandret wiresystem med én wire. Brugerne skal afkoble sig wiren for at kunne passere hinanden. LinkedPro systemet er et wiresystem bestående af op til 2 wirer. Med denne løsning er det muligt for 2 til 4 personer at benytte wiren i bare et enkelt vægsystem.


 

MAKSIMAL SIKKERHED

LinkedPro systemet er det eneste system på markedet, der gør det muligt at sikre 2 brugere på det samme system. LinkedPro systemet omfatter flere wirer, så flere personer kan arbejde på samme tid, det er defor vigtigt, at sikre arbejdet med en “”Slider””, der gør det muligt at arbejde i særlige vinkler. XSSlider Pro er løsningen i dette tilfælde.