Isolering med robuste PIR-plader

UNILIN, Division Isulation, fremstiller og distribuerer PIR-isoleringsplader og selvbærende, isolerede tagpaneler i hele Europa. PIR-isoleringen fremstilles på 6 produktionsanlæg i Belgien, Holland, Frankrig, Storbritannien og Irland.

Virksomheden er en del af UNILIN Group med hovedkvarter i det vestlige Belgien og er ejet af amerikanske Mohawk Industries Inc.

Faste PIR-isoleringsplader

UNILIN-isoleringsplader kombinerer en unik varmeisoleringsevne med høj kompressionsstyrke, god formstabilitet og lav vægt. De modstår vand og næsten alle byggekemikalier og beskytter mod varme- og energitab.

De egner sig derfor ideelt til tage, væg- og gulvkonstruktioner i boliger, kontorer og industri- og landbrugsbygninger.

PIR fra UNILIN er yderst innovativ, og kvaliteten overvåges løbende. Produkterne ses som et værdifuldt bidrag til arkitekter, planlæggere, bygherrer og bygningsrenoveringsfirmaer. Samtidig er de tilpasset til de stadigt strengere miljø- og energikrav.

Garanteret kvalitet

Fremstillingen af pladerne overvåges nøje af uafhængige eksperter, og der er således garanti for høj produktkvalitet.

UNILINs PIR-plader er alle CE-mærkede og certificerede.

Høj isoleringsevne

UNILIN-isoleringsplader kan nu fås med en lambdaværdi helt ned til 0,020 W/mK, hvilket gør det muligt at anvende et tyndere isoleringslag end med andre isoleringsmaterialer. Nogle produkter leveres med fer og not-finish for at sikre et ubrudt isoleringslag uden kuldebroer.

Robust og enkel montering

De faste plader har en høj kompressionsstyrke og er yderst formstabile. Pladernes praktiske format og lave vægt gør dem nemme at udlægge.

Produkterne efterprøves endvidere ved ekstern miljøvaredeklaration.

 

Tags: UNILIN UNILIN Division Isulation UNILIN Group PIR Isolering Isoleringsplader PIR-isolering PIR-plader Belgien Varmeisoleringsevne Kompressionsstyrke Formstabilitet lav vægt byggekemikalier energitab tage produktkvalitet CE-mærke Lambdaværdi Kuldebroer Formstabile Fer og not miljøvaredeklaration

tilbage