SAMLET BESKYTTELSE

XSGuardrail systemet eller tagets sikkerhedsrækværk med valgfri fodliste gør taget til et 100% sikkert område uden særlige forholdsregler eller personlige værnemidler. Fordelen ved denne type løsning er, at det ikke stiller krav til brugeren omkring særlig viden om beskyttelsesværn. XSGuardrail er designet til at garantere maksimal sikkerhed og effektivitet på alle typer af tagflader, platforme og terrasser.


 

SIKKERHEDSRÆKVÆRK

XSGuardrails står frit og skal derfor ikke fastgøres til tagkonstruktionen. De lange barrer og betonmodvægte holder systemet sikkert på plads. Der er tre typer af sikkerhedsrækværk at vælge imellem. XSFIxed, XSCurved og XSFlex. XSFixed har en fast bund og er opretstående uden yderligere design. Det opretstående værn på XSCurved er buet, så det skaber et pænere udtryk. XSFlex er fleksibelt og foldbart, hvilket gør det muligt at fjerne sikkerhedsrækværket, når det ikke er i brug.


 

SIKKERHEDSRÆKVÆRK TIL MURKRONER

På flade tage med murkrone kan vores særlige murkrone sikkerhedsrækværk monteres. Monteringen af sikkehredsrækværket vil sikre at tagkonstruktionen forbliver intakt og samtidig sikre mere plads til arbejderestagere, da de kan bevæge sig frit omkring på hele tagets overflade.