Brugervenlige fastgørelser til tagisolering

Hvert år lægges 8 millioner kvadratmeter tagdækning ved hjælp af Rawlplug® tagisolerings-fastgørelser. Det er ikke tilfældigt, at fagfolk vælger Rawlplug med deres uovertrufne tekniske data, brugervenlighed og driftssikkerhed.

Rawlplug er en kendt, international producent af fastgørelser til tagisolering. Produktudvalget sikrer korrekt montage – også af mere specielle tagløsninger.

Korrosionsbeskyttet og slagfast

Alle tagskruer har speciel korrosionsbelægning, Zinkflake coating, der sikrer enestående korrosionsbeskyttelse med en styrke svarende til 15 Kesternich-cyklusser, som krævet under ETAG 006.

Slagfastheden af det materiale, der bruges til fremstilling af GOK teleskophylstre, gør dem særligt modstandsdygtige over for både meget høje og meget lave temperaturer.

Standarder

Rawlplug fremhæver to standarder for deres produkter:

  • ETA (European Technical Assessment), der dækker alle fastgørelsessystemer og bekræfter den høje kvalitet af hver enkelt af dem.
  • SINTEF (Norsk Teknisk Godkendelse), der er udstedt af det mest anerkendte institut for tagdækningstests i forhold til de europæiske standarder.

Rawlplug giver 10 års garanti som standard med mulighed for udvidet garanti i 15 år.

State of the art

Det har altid været Rawlplugs mission at levere state-of-the-art-løsninger, som du kan stole på. I 100 år har virksomheden været fokuseret på innovation på alle fronter. Rawlplug bestræber sig på konstant at forbedre det, de hidtil har skabt – og fastholde sikkerhed, pålidelighed og brugervenlighed bag den tekniske ekspertise og de teknologiske fremskridt, de leverer.

Fabrikkerne hos Rawlplug er blandt de mest avancerede og automatiserede produktionsanlæg i verden.

Tags: Rawlplug Roofix Fastgørelser Tagskruer korrosion korrosionsbelægning Kesternich-cyklusser ETAG 006 GOK teleskophylstre Zinkflake coating tagdækning ETA European Technical Assessment SINTEF Norsk Teknisk Godkendelse Udvidet garanti Tagisolering Isolering isoleringspaneler Tagform Taghældning Isoleringstykkelse Membranbredde Vindbelastning Vindlast Vindtest

tilbage