PIR isolering i tysk topkvalitet

Puren gmbh blev grundlagt i 1968 og er en af pionererne inden for polyurethan og polyisocyanurat skumteknologi (PUR og PIR). Med den mest moderne og miljøvenlige produktion fremstiller den sydtyske virksomhed og dens flere end 300 ansatte højtydende isolering til bygningers klimaskærme.

Såvel i private enfamiliehuse og beboelsesejendomme som i offentlige bygninger og erhvervsbyggeri har PIR som isolering vist sit værd. Isoleringselementerne er meget velegnede til flade tage, men også til hældende tage, gulve, lofter og facadevægge.

Overbevisende lambda-værdier

Puren leverer certificerede kvalitetsprodukter, der imponerer ved at være enkle at montere og ved den høje grad af anvendelighed. PIR er lettere end mange andre isoleringsmaterialer og har overbevisende lambdaværdier selv ved minimale tykkelser.

Som et førende mærke står Puren for den højeste produktkvalitet og pålidelighed. State-of-the-art produktionslinjer sikrer omkostningseffektive og glatte processer. Alle skridt fra produktudvikling til fragt udføres i overensstemmelse med klart definerede kvalitetssikringskriterier.

Certificerede, kvalitetssikrede produkter

Alle Puren-produkter er underkastet strenge kvalitetskontroller og inspektioner, hvor kravet er: top performance og top produkter.

Overvågningen varetages af den tyske organisation German Monitoring Association for Polyurethane Rigid Foam (ÜGPU), der er anerkendt af German Institute for Structural Engineering/Building Technology (DIBt) som certificeringsmyndighed for varmeisoleringsmaterialer fremstillet af PUR/PIR.

Bæredygtighed på tre områder

Med den effektive beskyttelse mod kulde og varme giver produkterne betydelige besparelser i opvarmning og er dermed et vigtigt bidrag til miljø- og klimabeskyttelse. Desuden kombinerer produktionsprocesserne høj effektivitet med lavt energiforbrug.

Puren integrerer bæredygtighed i tankegangen, så der opnås resultater på tre områder:

  • produkterne sparer mere energi i løbet af deres brugbare livscyklus, end der bruges ved fremstillingen
  • produkterne fremstilles, så de kan genanvendes på en bæredygtig måde
  • produktion og fremstilling er energieffektiv, så der spares ressourcer.

Puren har endvidere udviklet genindvindingsanlæg for PIR.

Tags: Puren PIR PUR PUR/PIR Polyurethan isolering skumteknologi kvalitetssikringskriterier kvalitetskontroller kvalitetssikret inspektioner ÜGPU DIBt certificering certificeringsmyndighed klimabeskyttelse miljøvenlig bæredygtig energieffektiv livscyklus genanvende genindvindingsanlæg

tilbage