MAKSIMAL BEVÆGELSESFRIHED

Anker Twist er et mobilt ankerpunkt, der er specialudviklet til arbejde på toppen af containere. Anker Twistet kan anvendes alene eller som et fastgørelsespunkt for en mobil sikkerhedsline. Anker Twistet giver brugeren maksimal bevægelsesfrihed grundet det fritstående ankerpunkt, der med sikkerhedsøjet kan rotere 360 grader.

 


 

FALDDÆMPENDE ELLER FALDFORHINDRENDE

Når du anvender anker Twist som fritstående forankringspunkt til midlertidig falddæmpende formål (med tilstrækkelig frihøjde), så beskyttes brugeren mod fald eller styrt. Det kan også bruges som en faldforhindring (med begrænset frihøjde) på en container. Her kan en faldforhindring forebygge eventuelle ulykker. Et anker Twist kan benyttes som ankerpunkt sammen med en mobil sikkerhedsline til midlertidig anvendelse ved større afstande. Kontakt os for mere information, omkring forskellen på falddæmpende eller faldforhindrende udstyr.

 


 

MIDLERTIDIGE ANKERPUNKTER

Anker Twistet er en midlertidig forankringspunkt. Midlertidige forankringspunkter tilbyder sikkerhed, når ingen faste ankerpunkter er til stede. Vi tilbyder flere andre midlertidige ankerpunkter, eksempelvis et forankringspunkt, der kan monteres i dørkarme og vinduesrammer. Kontakt os for mere info.