Therma PIR-isolering fra global producent

Kingspan Insulation er en del af Kingspan Group plc og er en af Europas ledende producenter af innovative byggematerialer og løsninger. Kingspan startede som familievirksomhed i Irland tilbage i 1965 og har bl.a. via mange virksomhedsopkøb og børsnotering vokset sig til en stor, global koncern.

Therma giver stort udbytte pr. m2

De højtydende Therma isoleringsplader bliver solgt over hele verden til boliger, erhvervsbyggeri og til anden industriel anvendelse. Kingspan isoleringsplader giver det største udbytte pr. kvadratmeter sammenlignet med traditionelle isoleringsmaterialer. Udover at produkterne er med til at nedbringe det store CO2-forbrug i byggeriet grundet den højeffektive termiske værdi, bliver der i fremstillingsprocessen også brugt langt mindre energi.

Tyndere, lettere tagkonstruktioner

Højeffektiv isolering fra Kingspan giver flere fordele ved tagkonstruktioner.

Den meget lave lambdaværdi giver mulighed for tyndere tagkonstruktioner og sparer værdifuld plads. Pladerne er samtidig nemmere at udlægge og vejer mindre. Kingspan Therma PIR isolering til flade og skrå tage kan fastgøres enten mekanisk eller ved klæbning. Kingspan Therma PIR isolering har en høj trykstyrke og kan tåle, at man går på det.

Produkterne har gode brandegenskaber, der er påvist ved fuldskala brandtests.

Overholder myndighedsregler

Kingspan er medlem af VIF – VarmeIsoleringsForeningen. En væsentlig opgave for VIF er at sikre, at de varmeisoleringsmaterialer, der markedsføres i Danmark, overholder gældende regler og har fyldestgørende og korrekte produktinformationer. Alle Kingspan-produkter, der forhandles af Mijama, overholder gældende myndighedsregler.

Med over 40 års erfaring i at udvikle isolering er Kingspan engageret i forhold til fremtidens klimaudfordringer. Virksomheden ønsker at bidrage til fremtidens byggeri med højeffektive isoleringsprodukter.

 

tilbage