Tagpap fra det barske finske klima

Katepal er en førende finsk producent af tagpap og andre asfaltprodukter. Virksomheden er familieejet og startede i byen Lempäälä i 1949.

Katepal har et fuldt sortiment inklusive bromembraner til veje og p-dæk. Desuden leverer virksomheden gode 1-lagsløsninger og selvklæbende tagpap.

Kvalitet, troværdighed og individualitet

Produktionen foregår på moderne, højautomatiserede anlæg. Investeringer i forskning og udvikling skal sikre, at Katapals produkter ligger i front med anvendelsesmuligheder og holdbarhed.

Katepal ønsker at forene kvalitet, troværdighed og individualitet. En bred vifte af fagfolk kan bekræfte, at dette er lykkedes.

Funktionel skønhed fra Finland

Katapal søger at lave løsninger, der klæder landskabet. Tagpappet ældes pænt. Overfladerne skaller ikke og ruste heller ikke.

Tagmaterialerne fås i alle de farver, man finder i den nordiske natur. Du vil kunne hente inspiration i markedets mest omfattende farvepalette.

Ekstra holdbar kvalitet

Findlands skiftende, hårde vejr ses som en ressource. Det giver Katepal mulighed for at hente erfaringer fra frysende hårde vinter, hede somre og efterårsstorme.

I alle tagmaterialerne benyttes SBS-tagpap. Det bliver ikke ødelagt af det ekstreme nordiske vejr. Materialet er fleksibelt både på sommerdage, hvor det kan blive 80 grader varmt, og gennem vinternætter med temperaturer ned til -35 grader.

”Vi kan snildt give en garanti på 15 år på sådan et tag,” siger Katepal.

Produkterne suppleres af et udvalg af flydende materialer af høj kvalitet til fæstelse, priming, fugtisolering og vedligeholdelse.

 
Tags: Katepal Tagpap Tagmaterialer SBS Fleksibelt Findland Finsk Bromembraner p-dæk garanti holdbart fæstelse priming fugtisolering vedligeholdelse

tilbage