Fransk-ejet producent af stenuldsisolering

Isoroc Polska S.A. er en ’ung’ polsk producent af stenuldsprodukter, der er grundlagt i 2004. I 2017 blev virksomheden opkøbt af verdens næststørste producent af isoleringsmaterialer, franske Saint-Gobain. I dag er Isoroc derfor et selvstændigt brand inden for den globale byggevare-koncern, der i alt har flere end 170.000 medarbejdere.

Termisk og akustisk isolering

Stenulden er et naturligt, uorganisk produkt der opnås ved at smelte sten (basalt) til lava, der centrifugeres og derved danner fibre. Det giver en fremragende termisk og akustisk isolering og høj brandmodstand.

Produkterne bidrager til energibesparelser takket være deres fremragende varmeisolering. Stenuld hjælper samtidig til at skabe et behageligt indeklima, både via den termiske og akustiske isolering.

Den høje brandmodstand skaber en tryg brandsikkerhed.

Kvalitets-pris

Den høje kvalitet af produkterne sikres ved løbende kontrol i Isorocs specielle kvalitetslaboratorium, CE-mærker og kvalitetscertifikater i henhold til ISO 9001: 2008.

Isoroc har bl.a. vundet prisen ‘Quality of the Year 2012’, uddelt af The Polish Center for Testing and Certification.

Tags: Isoroc Isolering isoleringsmaterialer Stenuld Saint-Gobain Polsk Fransk EU Rusland Brandmodstand Termisk isolering Akustisk isolering Energibesparelser Indeklima Brandsikkerhed Polish Center for Testing and Certification CE-mærker kvalitetscertifikater kvalitetslaboratorium ISO 9001

tilbage