Brugervenlige fastgørelser til tagisolering

Eurofast er leverandør af mekaniske fastgørelsesløsninger til bygningsinddækning.

Skruer spiller en væsentlige rolle i kvaliteten og sikkerheden ved udførelse af flade tage og facadesystemer, selvom skruer udgør en relativ lille del af den totale konstruktion.

Eurofast er producent af det førende brand Eurofastr samt en rådgivende virksomhed indenfor bygningsinddækning med vægt på service.

Eurofast blev etableret i Holland i 1977. Igennem årene er virksomheden vokset til at være specialist indenfor fastgørelsesløsninger til hele bygningsindustrien i Europa. Med hovedkontor i Deurne i Holland og afdelinger og divisioner i Ungarn, Polen, Belgien, England og Danmark leverer Eurofast til mere end 25 Europæiske lande.

Flade tage og facader

Eurofast har fastgørelsesløsninger til flade tage; mekanisk fastgørelse af vandtætte tagmembraner, isolering of facader; mekanisk fastgørelse af sandwich elementer, stålkonstruktioner og stålplader.

Alle vores skruer til flade tage er overfladebehandlede med en Magni-Silver overflade af høj kvalitet for at opfylde en 15 eller 30 cycli- Kesternich test til beskyttelse af vores skruer imod korrosion i flade tage konstruktioner. Vores plast teleskoper er udført af en høj kvalitet Polyamid eller Polypropylen for at leve op til sprødhedstesten. Teleskoperne er særdeles modstandsdygtige overfor såvel høje som lave temperaturer.

Vores facadeskruer kan leveres med en speciel Premium overflade (500 timers salttåge test) eller en Super Premium overflade (1000 timers salttåge test).

For opgaver til såvel flade tage som til facader kan vi ligeledes levere rustfrie skruer eller rustfrie skruer med borespids i hærdet kulstof stål.

Certifikationer

Alle Eurofast´s fastgørelsesløsninger lever op til de højeste internationale ønsker og standarder. Vi har således opnået adskillige certifikater og godkendelser for at vise, at vores produkter lever op til disse ønsker og regulativer.

I henhold til Europæisk lov for harmonisering af regulativer for skruer er det nødvendigt at følge CE vejledningerne samt vise det Europæiske CE kvalitets mærke som resulterer i den Europæiske tekniske godkendelse.

Eurofast har opnået følgende ETA certifikater på vores produkter:

  • ETA-06/0007 Systemer for mekanisk fastgørelse af vandtætte tagmembraner
  • ETA-16/0734 Skruer til sandwich paneler
  • ETA-16/0739 Skruer til stålkonstruktioner og stålplader

Eurofast har ligeledes opnået FM godkendelse på nogle af vores produkter i vores program for at imødegå det voksende ønske om en FM godkendelse.

FM er det førende amerikanske forsikringsfirma, der er globalt anerkendt som indikation for kvalitet og sikkerhed af mange internationale firmaer. Deres sikkerheds- og kvalitetsvejledninger definerer forsikringen.

Kvalitetskontrol

Vi udfører en nonstop kvalitetskontrol i vores Kvalitets Center af produktionen af vores produkter for at sikre, at vores kunder altid modtager et høj kvalitets produkt. Produktionsprocessen bliver konstant overvåget, vurderet og godkendt fra modtagelse af råvarer til forsendelse af produktet. Vi udfører dette baseret på omfattende serier af omhyggeligt udførte tests. En af de mange opgaver, som udføres på vores Kvalitets Center, er at kontrollere vores produkter i henhold til Kesternich testen.

Teknisk råd og vejledning

Som en teknisk rådgivnings virksomhed tilbyder vi en total pakkeløsning med hjælp i alle trin af fastgørelsesprocessen. Til såvel nybyggeri som til renoveringsopgaver udfører vi vindlastkalkulation, udtræksforsøg samt hjælp på byggepladsen.

tilbage